Hortet Seleccions | Pastís de pastanaga amb glacejat de crema de llimona
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17309
post-template-default,single,single-post,postid-17309,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Pastís de pastanaga amb glacejat de crema de llimona

Aquesta setmana, presentem una recepta d’un clàssic dintre de la pastisseria, el pa de pessic de pastanaga. que a mes de ser molt bo, es de un gran valor nutricional degut sobre tot a la hortalissa protagonista de la recepta : la pastanaga

Per que os feu una idea, dels seus beneficis, no mes un petit incís en les seves propietats:

La pastanaga es un dels aliments que conté més beta-carotens, (Vitamina A), que li dona aquest color taronja tant bonic, sent un potent antioxidant que te com a propietat pel nostre organisme la de preserva la salut dels teixits com la retina dels nostres ulls, la salut de pell i mucoses i a mes a mes per les seves capacitats anticanceroses i antiinfeccioses. La medicina xinesa, la contempla com un aliment, idoni,           per les bones digestions, a mes de alliberador de toxines i afavorir la diüresis.

PASTÍS DE PASTANAGA

Ingredients.

250 gr. de farina integral.

1 sobre de llevat..

2 culleretes de canyella en pols

125 gr. de mantega.

125 gr. de mel liquida (mil flors).

125 gr. de sucre morè.

250 gr. de pastanagues rallades.

50 gr. de nous trossejades.

50 gr. de passes.

Ratlladura d’una taronja.

Pel glacejat

175 gr. de queso crema – Mascarpone.

50 gr. de sucre en pols

2 culleretes de suc de llimona.

zanahoria1

Preparació:

Barrejà en un bol gran, la farina, el llevat i la canyella.

A continuació, fondrem al foc la mantega amb la mel i el sucre  morè, i ho afegirem a la farina.

Afegirem la pastanaga ratllada, les nous, les passes i la ratlladura de taronja, i ho barrejarem tot bé.

Introduir la barreja en un motllo i ho fiqueu al forn a 180º  – 60 a 75 min.

zanahoria 3

Pel glacejat.

Agafar el mascarpone, el sucre en pols i les dos culleretes de suc i ficar-ho en un bol. Remenar amb el batedor de varetes fins que quedi una crema.

Afegir-hi una capa sobre el pastis quan estigui fred.

zanahoria 2

 

Que el teu aliment sigui al teva medicina… i que la teva medicina sigui el teu aliment.

Hipòcrates

Naturopata. (Assumpta García).

 This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar