Hortet Seleccions | El Bròquil
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17289
post-template-default,single,single-post,postid-17289,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

El Bròquil

El Bròquil o Brassica oleracea var.italica, és considerat una de les verdures més sanes que existeixen. Sempre és aconsellable, triar els cabdells més compactes de color verd intens. No cal descartar les tiges, que es poden menjar pelant i tallant a rodanxes i coent amb els cabdells.

Un súper aliment.

Nombrosos estudis han demostrat, que la ingestió regular de verdures especialment de fulla verda ajuda a protegir-nos del càncer i  a l’eliminació de tòxics.

Aquesta verdura en particular, – el bròquil -, està considerada una de les verdures, amb més valors nutricionals. Té grans beneficis pel seu contingut en betacarotens, vitamina C, àcid fòlic, calci i magnesi. A més conté sulforafano, substància amb un alt poder anticancerigen.

Per aprofitar al màxim aquest compost s’aconsella no posar les verdures a grans temperatures, ni per molt temps, (les pèrdues són del 20-30% després de cinc minuts, el 40-50% al cap de deu minuts, i el 77 % després de trenta minuts). No obstant això, altres mètodes de preparació, com ara la cocció al vapor, i el saltat a wok, no tenen cap efecte significatiu sobre els compostos.

Una altra possibilitat del bròquil, i també molt recomanable és el consum dels seus germinats que milloren la hipertensió arterial, la degeneració macular i poden prevenir el càncer de pròstata.

Bròquil al vapor

-500 Gr., De Bròquil

– ½ culleradeta, de mostassa en pols

-1 Rajolí d’oli d’oliva.

-Sal

Preparació

En una olla afegir aigua amb 1/2 culleradeta de sal, portar al foc i esperar que bulli. És moment de disposar la vaporera de bambú sobre l’olla d’aigua i dins introduir les peces de bròquil.

img_brocoli_al_vapor_52804_paso_2_600

Si no disposen d’una vaporera d’aquest tipus, es poden utilitzar un colador metàl·lic, i una tapa metàl·lica, per tapar l’olla.

Baixar el foc, i deixar cuinar uns 8 min., Fins que el bròquil, aquest al dente.

Treure el bròquil de la vaporera, i amanir-ho, amb la mostassa en pols, i l’oli d’oliva.

 


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar