Hortet Seleccions | Crema de Carbassa
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17278
post-template-default,single,single-post,postid-17278,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Crema de Carbassa

La carbassa es una hortalissa que podem gaudir sobre tot a la tardo i al hivern. Es molt agraïda a l’hora de cuinar-la, ja que combina molt be en llegums, i tot tipus de verdures. De fet hi han mes de 800 varietats de receptes de la que en aquest post et presentem.

La crema de carbassa, es una de les cremas que mes es consumeixen al hivern. Dolseta, amb un color precios, inclus als nens els agrada.

Recepta

1 Carbassa mitjana

1 ceba (millor ceba de Figueres)

1 patata

2 dents d ’all

1 grapadet de pipes de carbassa.

 

Agafa les pipes de carbassa,i en una paella en un fil d’oli, les posarem a torra. Una vegada torrades, les reservarem.

Talleu la carbassa per la meitat, i cada meitat en 4 trossos… peleu-la, li traieu la part de les llavors i la talleu a daus regulars.

Peleu la ceba i la talleu a mitges llunes.

Peleu l’all i el talleu a lamines.

I per fi, peleu la patata i la talleu a daus mitjanets.

Poseu  una cassola al foc i fiqueu un bon raig d’oli e  incorporeu la ceba i l’all…ho salpebreu i ho deixeu que es vagi coent a poc a poc, a foc molt suau, fins que la ceba us quedi una mica tova, llavors incorporeu la carbassa i la patata, ho deixeu coure tot junt, remenant de tant en tant, uns 5 minuts. Incorporeu, aigua calenta a cobrir. Feu que arrenqui el bull i ho deixeu bullir 20 minuts.

Retireu la cassola del foc,  passeu-lo  pel passapuré o pel “túrmix”.

Serviu seguidament i afegiu, les pipes de carbassa torrades en cada plat.

 

pumpkin-cream-soup

PROPIETATS.

La carbassa es un aliment que aporta fibra, per lo qual  afavoreix el transit intestinal. Molt baixa en grassa i sodi, donat-li una gran capacitat diürètica. Rica  Vitamina A i  Vitamina C .

 This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar