Hortet Seleccions | AIGUA DE COCO
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17252
post-template-default,single,single-post,postid-17252,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

AIGUA DE COCO

Ara si que estem al estiu, COCO, platja i sol…. i que tenim?… ESTIU CARIBEÑO AUTÈNTIC!!!!

Però no parlarem del coco, si no del aigua que porta en el seu interior: l’aigua de coco.

Aquest producte es un aliments que esta molt de moda avui en dia, sobre tot els esportistes, la gent que corre… el runners,  per ser una font de minerals, i vitamines i ajudar al nostre cos en moltes funcions, milloran la nostra salut i la nostra energia diària.

Moltes vegades es confon l’aigua de coco amb la llet de coco. La diferencia, es que l’aigua de coco es el líquid contingut en la semilla del coco, durant l’immadur-es del fruit. i la llet de coco surt dels cocos quan estan madurs.

Beneficis del aigua de coco.

El aigua de coco es una beguda, baixa en sucres i baixa en grasses.

Ajudar a millorar el metabolisme del cos… o sigui, ajudar a perdre pes.

Gracies a l’alt contingut en potassi, millora la pressió arterial.

Pels esportistes es una bona beguda isotònica, per la seva quantitat de minerals que porta: Potassi, Magnesi, Fosforo, Sodi, Calci…

Bo pel sistema immune. Amb el àcid Làuric, ajuda a les defenses per combatre els paràsits, infeccions urinàries i gastrointestinals.

El coco es un del ingredients que mes es fa servir, per la pell. El pots posar directament en cas d’acne i punts negres.

Es un gran diürètic. Ajudar a desfer  les pedres del ronyo

Diapositiva1

Si os be de gust fer una recepta amb l’aigua de coco, aquí os passo una recepta d’un Smoothie, o Batut. Espero que os agradi.

Smoothie de Mango i Coco.

Amb l’aigua de coco podem fer batuts o Smoothies… Per fer aquest batut agafarem:

thumb400x300-11385

1 mango

1 cullerada de coco ratllat.

2 rodanxes de pinya.

1 1/2 de aigua de coco.

Gel picat.

Preparació

Ficarem el mango i la pinya en la batedora i ho batrem. Després afegirem el coco ratllat i l’aigua de coco i tornarem a batre-ho tot.

El resultat ho afegirem a un got de gel picat.

Bon profit!!!!!.

ASSUMPTA GARCÍA

Naturòpata.

 

 

 

 This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar