Hortet Seleccions | Julivert.
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17241
post-template-default,single,single-post,postid-17241,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Julivert.

Perejil

Que hi ha mes conegut i assequible, que el julivert?.

Aquesta herba es fa servir a la cuina en quantitat de receptes dels nostres plats Mediterranis, com el Pesto, Vinagretes, Picades…

El Julivert  porta com a nom científic, Petroselinum sativum P, es una planta de la mateixa familias que el fonoll i l’ api. i destaca per la riquesa de nutrients i de beneficis que ens aporta al nostre cos.

Es una font de vitamina C. i de vitamina K ( important per la coagulació i la salut dels ossos ).

Aporta beta-carotens i antioxidants, a mes de immunoprotectors.

Te calci, potassi i magnesi.

Conte Ferro i Fibra.

I a mes a mes porta Bor, que es un mineral molt important per combati els efectes de la menopausa.

Com podeu veure es una herba en una gran quantitat de propietats. Dintre de les noves tendències en salut natural, es fa servir molt per la desintoxicació del cos amb els BATUTS VERD DETOX.

I… que son aquests batuts?.

Dintre de la medicina natural, existeix una branca molt important, que es dedica a la depuració de les toxines que el cos acumula, degut al sedentarisme, estres i  alimentació inadequada,  i així poder realitzar a nivell orgànic  las funcions d’una manera optima…

Una forma de depurar, es a traves dels batuts verds, i justament aquesta herba -el julivert- esta inclosa en quasi totes les receptes per les seves propietats diürètiques, hipotensores, desinfectants, digestives i laxants. A mes de ser molt útil en cas de anèmia i menopausa.

Una recepta de suc verd:

Ingredients…

1 poma dolça

1,5 tassa de api

1/2 tassa de fulletes de julivert

1 tassa de llet de arròs

Es fica tot a la batedora fins obtindre una consistència optima.

 

Assumpta García

NATURÒPATA

 This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar