Hortet Seleccions | Gaspatxo de Síndria
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17230
post-template-default,single,single-post,postid-17230,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Gaspatxo de Síndria

412_883231_6780893_846836

Com cada estiu, la SINDRIA ja esta aquí per mitigar la calor i la set que ens aguaiten amb aquestes temperatures tan altes. La síndria és una fruita d’efecte refrescant i diürètic, rica en Vitamina A que  es troba en el color vermell de la fruita (LICOPENOS), els mateixos que caracteritzen al tomàquet. Aquest component és molt beneficiós en problemes de pròstata.

També porta vitamina B que és molt important en la formació de glòbuls vermells, en l’equilibri  metabòlic, el sistema nerviós i circulatori.
A més la síndria conté potassi, per la qual cosa es recomana per equilibra el sodi en el cos  i  per enfortir  la musculatura i el cor.

Bé, desprès de llegir aquest petita explicació,sense  dubte que anireu  a comprar síndria ràpidament.
Per gaudir-la, i poder-la menjar d’una forma original, us passo una recepta que si la proveu segur que us agrada.

Gaspatxo de Síndria.

400 gr. de polpa de síndria
500 gr. de tomàquets
40 gr. de ceba
40 gr. de pebrot verd
1 o 2 dents d’all
20 gr. de vinagre de poma
200 gr. de glaçons, o d’aigua (opcional)
1 cullereta de sal
pebre mòlt
50 gr. d’oli d’oliva verge extra
pernil serrà, ou cuit o picatostes (per presentar)

Trossegem la síndria i eliminem les llavors.

Posem tots els ingredients en el got excepte l’oli d’oliva i triturem.

Afegim l’oli i tornem a emulsionar

Servim amb el glaçons molt fred.

Podem presentar-ho en un plat profund,  amb alfàbrega i boles de síndria, o el que se’ns ocorri… i amb un fil d’oli d’oliva verge extra. També a manera de “chupito”, com a aperitiu; o en got, per beure-ho directament si us agrada molt líquid.

Assumpta García

Naturòpata

Gazpacho-sandia-protadaThis is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar