Hortet Seleccions | L’Alfàbrega
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17191
post-template-default,single,single-post,postid-17191,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

L’Alfàbrega

Es una planta originaria de Asia i Africà. Va se introduïda en Europa a finals del segle XVI, adaptant-se fàcilment al clima mediterrani. Des de les hores es va convertir, en un herba medicinal i aromàtica, pels nostres plats i per les nostres farmacioles.

Como a condiment gastronòmic, s’ha guanyat un lloc indiscutible, en moltes receptes típiques de la cuina mediterrània… pizzes, pasta, plats de carn i de peix, la fan servir com a condiment, conscient o inconscientment aporten al plat, les seves característiques digestives, carminatives i sedants.

Com a planta medicinal, es caracteritza per les seves propietats  antiespasmòdica, sedant, antipirètic, i digestiva.

Esta indicada en cas de refredats, grips, febre, debilitat, migranyes, insomni i trastorns estomacals com gasos, dispèpsia….

En Medicina Xinesa, es una planta que regeix, per lo qual beneficia,  estomac, el cervell i la sang.

Varietats
L’alfàbrega, te  un ampli ventall de diferències morfològiques. S’agrupen en tres classes principalment: de fulla gran, de fulla fina i de fulla porpra.

Alfàbrega fulla fina Es una planta de fullatge molt perfumat. Està demostrat que la seva intensa olor, espanta a les mosques i mosquits. Es molt apreciada al estiu, quan les cases estan obertes, per mantindrà las plagues a ratlla. En jardineria ecològica, s’entremescla amb diferents cultius per espantar pugons, àcars o paneroles.

Albahaca griega

Alfàbrega geganta o genovesa, és la típica per cuinar, imprescindible en pestos,  salses de tomàquet, mozzarella,…

albahaca

Alfàbrega porpra. Planta de fullatge porpra molt decoratiu, menys aromàtica que les anteriors, encara que també s’utilitza en cuina i com a infusió. Es apreciada sobretot pel seu efecte decoratiu en els plat.

albahaca_morada

Assumpta García                                                                                                                                                                                                                               Naturòpata

 

 This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar