Hortet Seleccions | Amanida de Guacamole
Hortet Seleccions, botiga vegana Barcelona, barri Horta. Amplia seleccio de productes frescos i conserva seleccionats amb amor. A la nostra botiga trobaràs productes de qualitat, de temporada, de proximitat, de cultiu ecològic, escollits amb cura i estima. Ara tambe botiga online. Hortet Selecciones, tienda vegana Barcelona, valle Huerta. Amplía seleccio de productos frescos y conserva seleccionados con amor. En nuestra tienda encontrarás productos de calidad, de temporada, de proximidad, de cultivo ecológico, escogidos con cuidado y aprecio. Tambien online shop.
Botiga vegana Barcelona, botiga vegetariana, Botiga vegana Horta, barri Horta, Hortet Seleccions, productes frescos, cultiu ecologic, bio, familiar, barri, proximitat, productes temporada, Productos veganos Barcelona, tienda vegana Barcelona, calidad, frescos, vegetariano, ecológico, familiar, barrio Horta, proximidad, Tienda vegana, supermercado vegano barcelona, tienda online vegana, botiga online vegana, online shop vegan, Barcelona vegan shop, vegan barcelona, vegetarian Barcelona, been vegan, mediterranean shop, tienda mediterranea
17177
post-template-default,single,single-post,postid-17177,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Amanida de Guacamole

 

Arriba l’estiu i cada vegada ens venen mes de gust les amanides, i plats fresquets, per mitigar la calor externa.

Per això, avui os portem una recepta que nodreix, i  refresca els nostres menjars:  El Guacamole.

Aquesta amanida d’origen Mexica, te com producte estrella l’advocar fruit d’un arbre el Persea americana,  que es dona a Mèxic, Guatemala, el Salvador i Perú.

L’advocar, te un alt contingut nutricional, aporta Vit E, A, C, Vitamines del grup B, Àcid Foli, Potassi, Magnesi  i Calci, a mes de Omega 3 tan apreciat pel nostre sistema cardiovascular per que no se’ns acumuli grasses perjudicials en les nostres arteries.

INGREDIENTS.

1 advocar.

½ tomàquet.

¼ de ceba.

El suc de mitja llima.

Sal, pebre negre.

Opcional:  Unes gotetes de Tabasco i Coriandre picat.

PREPARACIÓ.

Agafem l’ advocar  -te que esta madur per pogué aixafar-ho amb la forquilla- el posem en un vol, i aixafem.

Tirem el suc de la llima, la sal, el pebre negre, i  mesclem.

Agafem el tomaca i la ceba i la piquem ben menudeta i lo afeixi’m a la mescla i removent be.

Per últim agafem el coriandre i el piquem. Afegim i removem.

El coriandre ens donarà un aroma molt especial i característic d’aquest plat.

Si l’hi voleu aporta una mica d’alegria al plat, podeu afegir-hi unes gotetes de Tabasco, per donar-li aquell punt picant tan Mexica.

Assumpta García

Naturòpata

super-aguacateThis is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar